Aigua per a Empreses | Aigua per a Empreses

Si ja ets client, fes les teves comandes des de la nostra App

Comandes
Crida'nsEscriu-nos Pedidos

Font Oasis

Font Oasis neix gràcies a la il·lusió de dos joves emprenedors i amb l'objectiu d'arribar a ser algun dia el referent en el sector de distribució d'aigua mineral natural. Moltes coses han passat des de llavors, algunes positives que ens han donat moments de felicitat i unes altres que potser no ho van ser tant però que ens van ajudar a recapacitar i, per tant, a aprendre d'elles, perquè si alguna cosa tenim clar és que s'aprèn molt més dels errors que dels encerts.

Avui podem dir que ho hem aconseguit i que no ha estat fruit de la casualitat. Darrere d'aquesta empresa de serveis hi ha un gran equip que ho ha fet possible, tant els que estan ara com els que van estar temps enrere i han passat a ser història de Font Oasis. Perquè no podem oblidar que el camí és millor recórrer-lo acompanyat que en solitud perquè s'arriba abans i en millors condicions. I això és el que hem fet des de llavors, envoltar-nos dels millors professionals, que sempre ens ha aportat els millors productes i posar-los en mà dels millors treballadors i gestors, que han aconseguit que el paquet de serveis sigui el que és avui, un referent.

El nostre eslògan és “Molt més que Aigua” i això és el que li oferim, aigua mineral natural de gran qualitat i molt més, com per exemple un servei que s'adapta a la perfecció als nostres clients i un tracte fora de tot dubte; tot això perquè tu et cuidis per dins sense preocupar-te de tot això de fora, perquè et sentis com en un Oasi.

Qui és Font Oasi?

Aigua per a Empreses | Aigua per a Empreses

JAVIER SEGUÍ

Javier és el responsable de l'àrea econòmica de l'empresa, la qual gestiona amb imaginació perquè Font Oasis sigui el que és avui, una empresa saludable. També s'encarrega de la logística de l'empresa, sent el principal responsable que les comandes arribin dintre del termini i en la forma escaient adequada als nostres clients.

Aigua per a Empreses | Aigua per a Empreses

JUAN GIL

Juan s'encarrega de la imatge de Font Oasi. La seva comesa és que siguem capaces de transmetre els nostres valors i aquests es vegin reflectits en els nostres productes i serveis. També és responsable del protocol de qualitat en el servei i és la persona de contacte amb els clients o amb aquells que encara no ho són però que segur aviat ho seran.

Pots escriure'ns a través d'aquest formulari:

Whatsapp a <strong>Font Oasis</strong>Llamar a <strong>Font Oasis</strong>