Si ja ets client, fes les teves comandes des de la nostra App

Àrea de clients
Crida'nsEscriu-nos Informació Comercial

Treballa amb nosaltres

Per què treballar a Font Oasis?

  • Creixement professional: Fomentem el desenvolupament dels nostres empleats a través de formacions contínues i oportunitats de promoció.
  • Ambient laboral positiu: Creiem en el treball en equip i en mantenir un ambient laboral que fomenti la col·laboració i el respecte mutu.
  • Compromís amb la sostenibilitat: Participa en la nostra missió de promoure pràctiques sostenibles i contribuir a un futur més verd.

Què busquem?

Busquem persones entusiastes, compromeses i responsables, amb un fort sentit del servei al client. Valorem la diversitat i la inclusió en el nostre equip i estem especialment interessats en candidats que comparteixin la nostra passió per l'excel·lència i la sostenibilitat.

Uneix-te a Font Oasis

A Font Oasis, sempre estem buscant gent amb talent que comparteixi el nostre compromís. Si creus que tens les qualificacions i l'experiència per a formar part del nostre equip, si us plau envia les teves dades a través del següent formulari. Un integrant del nostre equip revisarà la teva sol·licitud i es posarà en contacte amb tu al més aviat possible.
Llamar a Font Oasis